Gemeente Noordwijkerhout


Clowntjesdag

Komende zaterdag, 31 juli, organiseert winkeliersvereniging NOV de razend populaire en feestelijke clowntjesdag voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een fantastisch programma weten samen te stellen voor de mooiste, de langste, de vrolijkste en de knapste jonge clowns, die naar het centrum van het knusse dorp zullen komen.

Uitbundig verkleed als clown, worden de vrolijke kinderen op deze dag vanaf 10.30 uur op diverse locaties, rondom de Witte Kerk, opgevangen door de schminkteams van toneelvereniging ODI. Daarna kunnen alle geschminkte clowntjes op het limonadeterras een stempelkaart ophalen om (gratis) mee te kunnen doen met de diverse spectaculaire activiteiten, zoals clownskop gooien of de behendigheidswedstrijd met bestuurbare auto's. Ook kun je bij de clownskast speciale ballen vangen.

clowntje Natuurlijk ontbreken de speciale Disney draaimolen en de springkussens niet. Er lopen ook heuse "snoep"clowns rond, die lekkere snacks uitdelen, maar ook lekkere ijsjes. Als blijvende herinnering aan deze gezellige dag mogen alle clowntjes ook nog eens gratis op de foto!

De clowntjes in het centrum van Noordwijkerhout, zaterdag 31 juli van 10.30 uur tot 16.00 uur.