Ingezonden persbericht


5e optreden Het Talentenjacht: Volhardt

Leiden - Op zaterdag 31 juli speelt alweer de vijfde band van Het TalentenJacht, de Nederlandstalige pop/rockband Volhardt! Het Leidse publiek kan wederom gaan genieten van een voorbij dobberende band die het mooie weer aanvult met een fijn deuntje, dus komt allen kijken! De winnaar van Het TalentenJacht zal eind augustus te horen zijn tijdens de Leidse Waterdagen.

Volhardt is een jonge Nederlandstalige pop-rockband gehuisvest in Bodegraven. De vierkoppige rockband bestaat sinds vorig jaar en heeft recent hun debuutalbum genaamd "eindelijk " opgenomen. De band valt op door hun uitzonderlijke setting zonder frontman of vrouw, de vocals worden namelijk waargenomen door de drummer en de bassist. De nummers van de band lopen uiteen van ballads tot uptempo en van mooie luisterteksten tot flink swingen, nummers die je op je gevoel raken en platen die toegankelijk zijn en blijven hangen. Al met al voor ieder wat wils. De veel gestelde vraag "waar kunnen we de muziek mee vergelijken?" valt voor de band zelf niet te omschrijven, aan ieder om zelf te oordelen of deze band iets nieuws brengt in de Nederlandstalige popmuziek.

Het optreden van Volhardt vindt plaats op zaterdag 31 juli tussen 12.00 en 16.00 op de Leidse grachten. Luisteraars op de Leidse terrassen kunnen, door #hettalentenjacht aan hun tweet toe te voegen, direct hun mening over de bandjes twitteren én daarbij de locatie van de band aangeven, zodat andere muziekliefhebbers precies weten waar ze moeten zijn. Voor meer informatie over Het TalentenJacht, kijk op www.hettalentenjacht.nl. Kom luisteren en genieten! -

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht