Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 31-07-2010

Koperdief aangehouden in Zevenbergen

ZEVENBERGEN: De politie heeft vannacht dankzij de melding van een alerte getuige omstreeks 05.00 uur op de Kasteelweg een 30-jarige man uit Zevenbergen aangehouden die verdacht wordt van een poging tot koperdiefstal. De getuige belde de politie toen zij een man op een bouwterrein van een slooppand zag rondstruinen. De politie trof de verdachte ter plaatse aan. Op het terrein bleek dat diverse
schakelkasten waren gesloopt. Bij één daarvan werd een rol koperdraad aangetroffen. De verdachte was zich van geen kwaad bewust. De politie heeft ter ondersteuning twee getuige verklaringen opgenomen. De verdachte werd ingesloten.

Dronken Pool ramt twee geparkeerde auto's in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 02.15 uur op de Vinkenbroeksestraat een 43-jarige Pool aangehouden die onder invloed zijn auto bestuurd had en was doorgereden na een aanrijding.

De Poolse automobilist was op de Boeiinkstraat tegen twee geparkeerde auto's gereden. Vervolgens was hij doorgereden. Op de
Vinkenbroeksestraat raakte zijn auto in brand. Daar werd hij
aangehouden. Hij blies 895 igl, ruim vier keer het in Nederland toegestane maximum. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij krijgt zowel voor het rijden onder invloed als voor het doorrijden na een
verkeersongeval een proces-verbaal.

Horecadienst in Roosendaal

ROOSNDAAL: De politie heeft vannacht tijdens het horecatoezicht in Roosendaal één arrestatie verricht. Een 33-jarige Roosendaler werd omstreeks 00.15 uur op de Molenstraat aangehouden ter zake openbare dronkenschap. De man veroorzaakte ter plaatse overlast door luid te schreeuwen en voorbijgangers lastig te vallen. Verder werden zes wildplassers op de bon geslingerd. Ook werden bekeuringen uitgedeeld respectievelijk voor baldadigheid, het verstoren van de openbare orde en openbare dronkenschap.

Roosendaalse bromfietser (25) rijdt fietser (56 ) aan

ROOSENDAAL: Een 56-jarige Roosendaler is vrijdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Ambrozijnberg. Het slachtoffer werd op zijn fiets ter hoogte van de tunnel Bergrand frontaal aangereden door een bromfietser. Deze bestuurder, een 25-jarige Roosendaler werd aangehouden omdat hij onder invloed verkeerde. Hij blies 310 ugl.

Het slachtoffer werd met een hoofdwond naar het St.
Franciscusziekenhuis afgevoerd. Ook de bromfietser werd daar behandeld. Hij probeerde er daar stiekem vandoor te gaan via de ambulance ingang, maar kon in de Hulsdonksestraat worden aangehouden. Hij verklaarde aan het bureau dat op het fietspad richting de Tolberg reed. Toen er vlak voor hem iemand overstak, moest hij uitwijken,. Hij verloor daardoor de controle over zijn bromfiets en reed het slachtoffer aan. Hij had naar eigen zeggen slechts één halve liter bier gedronken.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 31-07-2010 12:54 | © Regio Midden en West Brabant |