Politie Zeeland


---

1408-2010 Overval woning in Vlissingen
Vrijdagavond rond 23.30 uur is een echtpaar, in hun woning aan de Van bossestraat in Vlissingen, door twee onbekende mannen overvallen.
Rond genoemd tijdstip werd het echtpaar wakker van lawaai in hun woning. Meteen daarop kwamen twee onbekende mannen de slaapkamer binnen en dwongen de man en vrouw, onder bedreiging van een wapen, geld af te geven. Nadat het echtpaar hieraan had voldaan ging het tweetal er vandoor. Hoe en in welke richting de mannen zijn gevlucht is onbekend. Ook is er geen duidelijk signalement van het tweetal. Het echtpaar is (lichamelijk) ongedeerd gebleven.
Door de politie is een sporenonderzoek ingesteld waarbij ook een politiehond is ingezet. Ook is er een buurtonderzoek gedaan.

1409-2010 Rijden onder invloed, Aagtekerke
Vrijdagavond rond 22.30 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg, aan de Pekelingseweg in Aagtekerke gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man (beginnend bestuurder) ruim 7,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.





Politie Zeeland