Ingezonden persbericht

BABY-OLIFANTJE IN BLIJDORP NU OOK OP I-PAD:
slurfen op het net!

Bezitters van een iPad kunnen sinds vandaag het baby-olifantje in Blijdorp nu ook volgen via de nieuwe Blijdorp-applicatie 'Blijdorp Streams'. Dit is een wereldprimeur: voor zover bekend is Diergaarde Blijdorp de eerste dierentuin ter wereld met een iPad-applicatie.

Met 54.000 vertoningen sinds de geboorte van het olifantje op 20 juli jongstleden, zijn de webcams in en rond dikhuidenverblijf Taman Indah een grote hit op internet. Nu de webcam-widget (mini-website) van de Diergaarde ook mobiel te bekijken is, is de Blijdorp-slogan 'Slurfen op het Net' helemaal toepasselijk geworden. Zo kun je dus altijd en overal de belevenissen volgen van het baby-olifantje met haar familie en het laatste nieuws lezen uit Blijdorp.

Met deze gratis webcam-applicatie heeft Diergaarde Blijdorp een nieuw kanaal waarmee nog meer mensen kennis kunnen maken met de olifantenfamilie. Binnen een week wordt ook een versie voor de populaire iPhone verwacht.

De gratis iPad-applicatie is te downloaden via de App Store (iTunes): http://itunes.apple.com/app/blijdorp-streams/id384463979?mt=8

De webcam app, webcam-widget & -uitzending worden mede mogelijk gemaakt door Security Center, Kinky Lemon serious media en Amaziq.



Ingezonden persbericht