Ingezonden persbericht


Eerste mobiele marktplaats van Nederland gaat online!

OLDENZAAL ­ Als eerste in Nederland biedt marktplaatsmobiel.nl de mogelijkheid om met je mobieltje een advertentie te plaatsen. De site blijkt een uitkomst voor smartphone gebruikers, deze kunnen met hun telefoon een advertentie maken met foto.

Bedenker Roel Masselink (24) had al zo'n vermoeden toen hij de website startte. "Vorig jaar had ik het zelfde gevoel toen ik de succesvolle website ontwerpen-voor-geld.nl lanceerde". Honderden mensen downloaden de eerste dag al de telefoon applicatie, spontaan begonnen mensen advertenties te plaatsen. Webmaster en bedenker Roel Masselink is erg blij met het spontane succes. "Gebruikers kunnen zelf met hun telefoon een foto maken en deze direct toevoegen aan de advertentie".

Het idee van de website is simpel. Een gebruiker plaatst een gratis advertentie met zijn/haar telefoon of zoekt advertenties bij hem/haar in de buurt. Het concept is uniek te noemen omdat het geen lange berichten gebruikt maar korte omschrijvingen van maximaal 140 karakters. Op deze manier zijn advertenties snel te vinden en makkelijk te maken. Bijkomend voordeel: de advertenties zijn precies goed om door te plaatsen naar andere social media zoals Twitter of Hyves.

De unieke formule heeft meer voordelen, zo kan iedereen aansluiten. Via een api (een soort van brug tussen twee webpagina's) kunnen alle bestaande marktplaatsen of webwinkels automatisch hun advertenties tonen op marktplaatsmobiel.nl. De site hoopt hiermee in korte tijd een breed aanbod aan advertenties te hebben.

Wil je ook een gratis advertentie maken? Dan kun je dat doen via je telefoon of gewoon via de website natuurlijk. Neem een kijkje op marktplaatsmobiel.nl of download de applicatie in de market van je telefoon.


---



Ingezonden persbericht