FloraHolland


Koperssystemen en webshop PlantConnect.nl nu koppelbaar

FLORAHOLLAND, 29 juli 2010 (persbericht) - Vanaf 4 augustus 2010 kunnen inkopers van planten hun eigen koperssysteem koppelen aan de webshop van PlantConnect.nl. De koppeling zorgt ervoor dat een klant het aanbod direct uit de webshop in zijn eigen inkoopsysteem kan bestellen. Deze nieuwe mijlpaal in digitaal zaken doen zorgt, door kortere lijnen, voor meer efficiency in de sierteeltketen.

Eenvoudig bestellen
Het online handelssysteem PlantConnect.nl is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een volwaardig bestelsysteem voor groene en bloeiende kamer- en tuinplanten. PlantConnect.nl bestaat uit een catalogus en een webshop. In de catalogus staat het aanbod dat op korte en lange termijn beschikbaar is. De webshop is de plek waar kopers planten kunnen bestellen die direct leverbaar zijn. Beide onderdelen zijn voor veel handelaren een onmisbare informatiebron. Tot voor kort was het echter niet mogelijk om als handelaar in het eigen koperssysteem een bestelling te plaatsen voor verwerking in de webshop van PlantConnect.nl.
De nieuwe koppeling maakt een aantal extra handelingen overbodig. Na plaatsing van de order door de koper, krijgt de kweker de bestelling via de webshop van PlantConnect.nl binnen. De kweker stuurt een orderbevestiging en handelt de bestelling op de gebruikelijke manier af. De koppeling zorgt voor kortere lijnen en maakt het digitaal zaken doen via FloraHolland Connect daarmee nog eenvoudiger. (Groot)handelaren en exporteurs die geĂŻnteresseerd zijn in de koppeling, kunnen zich aanmelden. Onderzocht wordt dan of het systeem van de klant geschikt is en of er eventueel aanpassingen nodig zijn.

Meer informatie bij PlantConnect.nl
Kopers die op zoek zijn naar meer informatie, kunnen terecht op de website www.PlantConnect.nl (>kopers>koppeling PlantConnect.nl). Met vragen kunnen ze terecht bij FloraHolland Connect Info via T 0297 39 38 88 of T 0174 63 55 55.