Ingezonden persbericht


ZOMERMARKTEN DALEN 2010

wo 4 aug.: STRAATTHEATER- 18.30-21.30 u
Deze vierde woensdagavondmarkt is de warenmarkt weer overvol met ruim 100 kramen. Het hoofdthema is deze keer STRAATTHEATER.

Muziek wordt er gemaakt door een zeer bijzonder orkest: Doedelzakband XII Manitoba Dragoons Memorial Pipes & Drums

Er zijn een drietal straatartiesten op deze zomermarkt te vinden van Internationale allure !

Frank Los is niets te gek. Straattheater waarbij een mix van illusie en werkelijkheid tot vele minuten plezier leidt en hij zijn toeschouwers steeds op het verkeerde been zet.

De Vermakelaar kent veel gezichten. Het is altijd maar afwachten, welke hoedanigheid hij deze avond aanneemt: conducteur, (milieu-) ambtenaar, schilder, vuurspuwer, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan... het blijft een verrassing !

Asaf 'n Roll is afkomstig uit Tel Aviv (Israël) en is voor enkele optredens speciaal naar ons land afgereisd. Een straatartiest van internationale allure. Hij heeft zes jaar lang in heel Europa opgetreden met een duoshow "In 2 Circus", zoals Frankrijk, Spanje, België, Duitsland, Engeland en Zwitserland. Tevens was hij onderdeel van het grote programma "Oagliacci" in Israël, Griekenland en Moskou. Deze weken trekt hij heel Europa weer door met zijn eigen show "ASAF 'N ROLL"... dus ook op woensdag 4 augustus in Dalen.

WARENMARKT - "De belangstelling van kooplieden voor de warenmarkt is dit jaar onverminderd groot", aldus de marktmeester. "Ook nu zijn er weer wachtlijsten en moeten we soms ook inschrijvers afwijzen omdat we regels hebben, zoals een maximaal aantal kramen per branche".


---

zaterdag 7 augustus - RONDE VAN DALEN
16.30 u Amateurs A (60 km)
18.15 u Dikke Bandenrace (15 km)
19.00 u Elite/beloften (80 km)

zaterdag 7 augustus - SLENTERAVOND
In het centrum van Dalen, op het grote horecaterras van de plaatselijke horecabedrijven rond het gezellige marktplein: na de wielerwedstrijd vanaf 21.00 uur SLENTERAVOND met Feestband UNIT-6

zondag 8 augustus - MISS SUMMERVERKIEZING DALEN 2010 Deze populaire Daler verkiezing vindt dit jaar plaats op zondag 8 augustus van 13.30 tot 17.00 uur. De Miss Summerverkiezing is al meer dan achttien jaar een zeer succesvolle verkiezing, die jaarlijks duizenden toeschouwers trekt. Dit jaar is de presentatie in handen van Serge Vinkenvleugel.

Deelnemende kandidates:


1. Leonie Eising - Drentsche Schans

2. Jolien Tammes - Plopsa Indoor Coevorden

3. Lisette Lubberman - Klusmarkt Dalen

4. Evelien Bouwers - Venhorst Makelaardij en Verzekeringen
5. Kim Neuteboom - Coop Supermarkt

6. Valesca Thiele - Boom Regionale Uitgevers
7. Moniek Snijders - Snijders Techn. Bureau
8. Maron Wilpshaar - Gezamenlijke Horeca Dalen

De andere zomeravondmarkten die de komende weken nog volgen zijn: wo 11 aug.: Edelweiskapelle Gelselaar + Duo Picobello - 18.30-21.30 u wo 18 aug.: No Name band + Margaretha Kleine en 2Catch wo 25 aug.: KINDERMARKT - 18.00-20.00 u

Voor meer informatie (ook gedurende de komende weken): www.dalen.nu

_____Ingezonden persbericht