Politie Hollands Midden

Politie vraagt aandacht voor aanranding in trein Den Haag - Leiden

Leiden, 04-08-2010 o Politie Hollands Midden roept de hulp van het publiek in om een verdachte van aanranding op te sporen. Op zondag 1 augustus 2010 is er een meisje aangerand in de trein, tussen station Den Haag Hollands Spoor en Leiden Centraal.

De trein had als beginpunt Vlissingen en als eindbestemming Amsterdam Centraal. Op het station van Den Haag HS werd een meisje aangesproken door een licht getinte jongeman. Deze jongeman is in het gezelschap van een vriend. De jongen loopt ongevraagd met het meisje mee naar de trein, die vertrekt om 09.47 uur van spoor 6.

Vervolgens stapt het meisje apart van de twee jongens de trein in richting Leiden. In de trein trekt de jongen haar op een gegeven moment de wc in en randt daar het meisje aan.

Het meisje weet te ontsnappen uit het toilet en vlucht de trein uit die op dat moment op het station van Leiden Centraal staat. Het is dan 10.00 uur. Er staan meerdere mensen op het balkon van de trein die het meisje kunnen hebben zien.

Signalement van de jongen/ man: -Licht getinte man -Donker gekleed

Mensen die iets gezien hebben, kunnen contact opnemen met de politie Hollands Midden, telefoon: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem telefoon: 0800-7000.