Airport Weeze


HAMBURG international begroet 500.000ste passagier van dit jaar

Passagiersjubileum op Niederrhein tijdens hoogseizoen

Hamburg/Weeze, 4 augustus 2010 Luchtvaartmaatschappij HAMBURG international heeft vandaag haar 500.000ste passagier van dit jaar begroet. Hermien Prins uit Hasselt werd vanmiddag onverwacht met haar man Marco bij de Check-in verrast. Marketingmanager van Airport Weeze, Holger Terhorst en Daniela Fiedler, Manager Corporate Communications bij HAMBURG international feliciteerden de jubileumpassagier met bloemen en een tegoedbon voor een vlucht voor 2 personen. Het is de eerste keer dat ik met HAMBURG international vlieg, zei de 38-jarige. Daarna vertrok de familie Prins met een Airbus A 319 op 2-weekse vakantie naar Gran Canaria op de Canarische Eilanden.

Na 875.000 passagiers vorig jaar, verwacht HAMBURG international in 2010 voor het eerst in 12 jaar een miljoen passagiers in een jaar. Niet alleen op Airport Weeze is het bij ons momenteel hoogseizoen, we hopen dat we dit jaar de één miljoen passagiers gaan halen, zei Norbert Grella, een van de directeuren van HAMBURG international. We zijn erg verheugd over het feit dat we de half miljoen passagiers op onze basis in Weeze/Niederrhein kunnen vieren., aldus Grella. De hanseatische luchtvaartmaatschappij vliegt nu drie jaar vanaf Airport Weeze/Niederrhein, waar ze sinds 2009 ook een vliegtuig gestationeerd hebben.

Momenteel kunnen reizigers vanaf Weeze/Niederrhein kiezen uit maar liefst twaalf zonbestemmingen met HAMBURG international. Naast de Canarische Eilanden, Mallorca, Egypte en Kreta zijn ook de Griekse Eilanden Kos en Rhodos opgenomen in het programma. Last-Minute-Tickets naar Fuerteventura, Gran Canaria of Tenerife voor vluchten in augustus en september zijn vanaf 129 euro oneway, inclusief belasting en toeslagen, te verkrijgen op www.HAMBURG-international.nl

HAMBURG international is een onafhankelijke Duitse chartermaatschappij met het hoofdkantoor in Hamburg en een verkoopafdeling in Berlijn. Sinds de oprichting in 1998 voert de onderneming naast de klassieke vakantievluchten in mediterrane en Noord-Europese streken ook exclusieve bedrijfs- en ad-hoc-charters uit. Met een vloot van moderne vliegtuigen van het type Airbus A319 vliegt HAMBURG international van ca. 20 Duitse luchthavens naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en Azië.
Voor het onderhoud van de vliegtuigen is het eigen technische bedrijf in samenwerking met Lufthansa Technik AG verantwoordelijk.

Foto: Daniela Fiedler van HAMBURG international (2e v. rechts) en Holger Terhorst (2e van links) van Airport Weeze feliciteerden samen met de cockpitcrew de familie Prins.