Politie Hollands Midden

Gouderak - Telefonisch spreekuur Gouderak

Gouderak, 04-08-2010 o Het spreekuur in Gouderak wordt een telefonisch spreekuur. Per 1 september is het niet meer mogelijk om op de locatie van de brandweerkazerne in Gouderak de wijkagent te spreken.

In plaats daarvan kunnen inwoners iedere donderdag tussen 08.00 en 09.00 uur de wijkagent van Ouderkerk, Lucas Bruinius, bellen. Belt u naar het algemene politienummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vraag naar de wijkagent, u wordt vervolgens doorverbonden.

Er zijn ook andere manieren op in contact te komen met de politie. Wilt u aangifte doen, dan heeft u de volgende mogelijkheden:

Aangifte op afspraak Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het doen van aangifte op het politiebureau naar keuze. Via 0900-8844 kan de afspraak gepland worden op het gewenste moment waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de aangever en de politie.

Aangifte via internet Aangifte doen kan tegenwoordig eenvoudig via internet. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven, waarbij er geen zicht is op een dader.

Telefonische aangifte Telefonische aangifte voor eenvoudige delicten waarbij er geen zich is op een dader. Bel naar 0900-8844 en u wordt teruggebeld en u aangifte wordt opgenomen.