Gemeente Waterland

04 augustus 2010

Grondboringen Dorpsstraat Watergang

Vanaf vrijdag 6 augustus starten grondboringen (sonderingen) in de Dorpsstraat in Watergang. De bruggen zijn gedurende de werkzaamheden gewoon toegankelijk voor verkeer. Indien de uitvoerder problemen verwacht met de doorgang van het verkeer, bekijken wij kijken of de sonderingen 's nachts uitgevoerd kunnen worden.

De sonderingen dienen ter voorbereiding op de geplande werkzaamheden aan de bruggen dit najaar. Met de gegevens van de sonderingen komen wij meer te weten over de draagkracht van de ondergrond. Het werk duurt ongeveer twee tot drie werkdagen. De bewoners van de Dorpsstraat in Watergang krijgen binnenkort meer informatie over de werkzaamheden aan de bruggen.

Het adviesbureau Lankelma uit Zuidoostbeemster voert de werkzaamheden uit. Heeft u nog vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer Thijs van Went. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 576. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@remove-this.waterland.nl, ter attentie van Thijs van Went.

---