Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Euro-Sportring â TOP Leverancier RECRON

Stichting Euro-Sportring heeft zich verbonden aan RECRON als TOP Leverancier. Door deze samenwerking wil Euro-Sportring zijn aanbod en kennis in het groepsaccommodatie-, kampeerboerderij- en bungalowsegment vergroten. Door de groei van de vraag naar accommodaties binnen dit segment, blijft Euro-Sportring dan ook actief op zoek naar huisvestingen vanaf circa 75 bedden en groter in de directe omgeving van de toernooilocaties.

Wie is Euro-Sportring?
Euro-Sportring organiseert meer dan 130 internationale jeugdvoetbaltoernooien, handbaltoernooien en seniorentoernooien in 13 Europese landen waar jaarlijks ruim 8.000 teams uit meer dan 30 landen aan deelnemen. In Nederland organiseren wij in totaal 30 toernooien en deze vinden jaarlijks plaats gedurende Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Euro-Sportring:
⢠dé specialist voor internationale sporttoernooien ⢠een deskundig bestuur met prominente officials uit de internationale sportwereld
⢠een team met professionele managers
⢠efficiënt, kostenbewust en non profit

Het verblijf:
⢠voor ieder budget een passend arrangement: overnachting in scholen, internaten, jeugd- en groepsaccommodaties, vakantiebungalows of hotels ⢠maaltijden ter plaatse, al of niet gezamenlijk met de andere deelnemers
⢠ter plaatse begeleiding door de Euro-Sportring medewerker

Euro-Sportring betekent zekerheid
Euro-Sportring is al 50 jaar een betrouwbare en betrokken partner voor teams die over de grenzen trekken. Euro-Sportring biedt de zekerheid van een strak georganiseerd toernooi waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Miljoenen sporters hebben door de jaren heen aan onze internationale toernooien deelgenomen.

Europees Hoofdkantoor
Euro-Sportring heeft een platte en dus efficiënte organisatiestructuur. De dagelijkse leiding is in handen van het management op het Europese hoofdkantoor in Baarn. Van daaruit wordt sturing gegeven aan het wereldwijde netwerk van Euro-Sportring: de lokale vertegenwoordigers en de regionale agenten in Europa maar ook erbuiten zoals de Verenigde Staten en Canada, Zuid Amerika, Australië en Japan.

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar onze website www.euro-sportring.org of neem contact op met onderstaand contactpersoon.

Marc Berkouwer
Project Manager
E-mail: m.berkouwer@euro-sportring.org
Tel.: 035-5489805

04 augustus 2010
Ride for the Roses
04 augustus 2010
Euro-Sportring â TOP Leverancier RECRON
29 juli 2010
Kamperen centraal bij NOS Journaal
21 juli 2010
Recreatiebedrijven ontwikkelen zelfstandig marketingstrategie