Gemeente Veenendaal


Bouwwerkzaamheden in Engelenburg-noord

Â

Â
Kijk mijn wijk is een project van de gemeente Veenendaal en Patrimonium woonstichting. Zij werken de komende jaren samen met bewoners aan de Veenendaalse wijken Jan Roeckplantsoen, Engelenburg-noord en Schrijverspark. Doel is om de leefbaarheid in deze wijken te vergroten. Om dit te bereiken wordt er onder andere een Multi Functionele Accommodatie (MFA) gerealiseerd. De werkzaamheden hiervoor starten half augustus.

Â

Â

De MFA vervangt het verouderde buurthuis De Til en de gymzaal in Engelenburg-noord. Om ruimte te maken voor het nieuwe complex, wordt half augustus de grote activiteitenruimte van De Til gesloopt. Tegelijk wordt er aan het buurthuis een tijdelijke ruimte geplaatst, zodat de activiteiten straks tijdens de bouw van de MFA gewoon door kunnen gaan. Wel is het buurthuis van half augustus tot half september gesloten.

Â

Kijk mijn wijk

Voor het project Kijk mijn Wijk slaan de bewoners, gemeente Veenendaal en Patrimonium woonstichting de handen ineen om de wijken Jan Roeckplantsoen, Engelenburg-noord en Schrijverspark op te knappen tot een omgeving waar het fijn wonen, werken en leven is en waar mensen betrokken zijn bij elkaar. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Welzijn Veenendaal en wordt financieel mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Utrecht. Kijk voor meer informatie op: www.veenendaal.nl/kijkmijnwijk.

kijkmijnwijk_basis.jpg