Ingezonden persbericht


Computer Measurement Group start Nederlandse afdeling

Ook Nederlandse ICT-experts kunnen zich aansluiten bij internationaal non-profit netwerk

Utrecht, 4 augustus 2010 - De Computer Measurement Group (CMG) start een Nederlandse afdeling. CMG is al meer dan 35 jaar een toonaangevende internationale vereniging voor kennisdeling tussen ICT-professionals. De Nederlandse afdeling van de CMG (NLCMG) gaat tijdens een bijeenkomst op 26 augustus aanstaande officieel van start.

De CMG richt zich met name op professionals op het gebied van performance- en stresstests van applicaties, websites en netwerken, het modelleren van de capaciteit en IT-kosten. Zij beschikken met CMG over een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen.

De eerste bijeenkomst van NLCMG vindt op 26 augustus 2010 plaats van 16.00 uur tot 19.00 uur op een centrale locatie in Nederland. Verschillende sprekers geven in korte presentaties hun visie op de ontwikkelingen op het gebied van efficiëntie en schaalbaarheid van IT-servicelevering. De internationale conferentie van de Computer Measurement Group (www.cmg.org) trekt jaarlijks honderden bezoekers.

Meer informatie over NLCMG is beschikbaar via http://cmg-nl.blogspot.nl en de LinkedIn-groep NLCMG. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmelding ook contact opnemen met initiatiefnemer Peter van Eijk via pveijk@gmail.com. NLCMG zoekt nog naar professionals die een presentatie kunnen verzorgen tijdens de bijeenkomst op 26 augustus 2010.

###
Over de Computer Measurement Group
De Computer Measurement Group (CMG) is een wereldwijde non-profit organisatie voor IT-professionals die zich richt op het delen van informatie en best practices voor efficiëntie en schaalbaarheid op het gebied van IT-servicelevering. Dit is mogelijk op basis van metingen, kwantitatieve analyse en forecasting. Voor meer informatie: http://cmg-nl.blogspot.nl.
Noot voor redacties

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht