Persbericht

NorthgateArinso biedt HR-ondersteuning aan BASF IT Services

Nieuwegein, 4 augustus 2010 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-software en -diensten, heeft een wereldwijd, vijfjarig contract afgesloten met BASF IT Services, onderdeel van de BASF-groep. Zij levert bedrijfsoplossingen en managed services aan BASF en derde partijen. NorthgateArinso zal het onderhoud verzorgen en consultancydiensten leveren aan BASF IT Services.

NorthgateArinso zal technische ondersteuning bieden bij het onderhoud van de wereldwijde SAP HCM-applicaties. Daarnaast wordt er functionele ondersteuning geboden voor landspecifieke HR-oplossingen. NorthgateArinso zal tevens consultancydiensten leveren aan BASF, volgens een wereldwijd HR-leveringsmodel met landspecifieke functionaliteiten. Bovendien ondersteunt het bedrijf alle BASF-kantoren in de verschillende landen om te migreren naar het wereldwijde BASF HR-platform.

"We zijn uiteraard tevreden dat BASF IT Services voor NorthgateArinso heeft gekozen. De overeenkomst is nog maar eens het bewijs van onze wereldwijde dienstverleningscapaciteiten. Dankzij het vertrouwen in onze landspecifieke kennis, wereldwijde aanwezigheid en ons aanbod van near-shore en in-country dienstverlening, zal BASF IT Services efficiënter kunnen werken tegen lagere kosten", zegt Rob van Bavel, Managing Director NorthgateArinso in Nederland.

"We waren op zoek naar een wereldwijde HR-technologiepartner die de SAP HCM-strategie van BASF kan ondersteunen. NorthgateArinso is wereldwijd aanwezig en biedt de flexibiliteit en omvang die wij nodig hebben om de bestaande systemen naar het SAP HCM-platform te migreren. Bovendien ondersteunt NorthgateArinso het onderhoud van de applicatie met landspecifieke kennis", zegt Ralf Sonnberger, Managing Director bij BASF IT Services.

Bericht voor de redactie