Gavilon, LLC kondigt uitbreiding in Europa aan

Kantoren in Oekraïne en Zwitserland ter ondersteuning van de werkzaamheden rond grondstoffenwinning in het gebied van de Zwarte Zee, Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika

OMAHA, Neb.--(BUSINESS WIRE)-- 20100804 --

Gavilon, LLC kondigde vandaag de plannen aan om een origination-kantoor in Oekraïne en een verkoop- en marketingkantoor in Genève, Zwitserland, te openen. Het kantoor in Oekraïne gaat zich bezighouden met origination-werkzaamheden in het Zwarte Zeegebied. Het kantoor in Zwitserland gaat de werkzaamheden rondom bestemmingsgerichte marketing in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika steunen. Verder zal het kantoor diensten op transport- en logistiek gebied aanbieden, inclusief chartering-activiteiten, om de klanten in die regio beter van dienst te zijn.

“De vestiging van nieuwe kantoren in Zwitserland en Oekraïne is een belangrijk onderdeel van de mondiale groeistrategie van Gavilon,” merkte David Levine, vicepresident van Gavilons internationale divisie, op. “We zien ernaar uit om ons netwerk van operaties op het gebied van grondstoffenwinning uit te breiden en onze deelname aan de groeigebieden van vraag en aanbod in de hele wereld te verhogen.”

Gavilon is op zoek naar gekwalificeerde kandidaten die op de nieuwe kantoren komen te werken. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen met Robert Jones via robert.jones@gavilon.com. Vragen over het bedrijf kunnen gericht worden aan de heer Levine via david.levine@gavilon.com.

Over Gavilon, LLC

Gavilon, LLC is een dochteronderneming van The Gavilon Group, LLC. The Gavilon Group, LLC levert essentiële diensten bij de fysieke distributie, de verhandeling, de merchandising en het risicobeheer van grondstoffen en producten met toegevoegde waarde, door de mondiale toeleveringsketen van graan, voedingsingrediënten, meststoffen en energieproducten heen. Ga voor informatie naar www.gavilon.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Voor Gavilon, LLC
Deb Ahl, 800-551-9737
Anderson Partners

dahl@andersonpartners.com