NCRV

On Air

On Air met Arie Boomsma en de film Shocking Blue

Donderdag 5 augustus 2010
22.00 uur, Nederland 3

Donderdag in het NCRV-programma On Air de de volgende gasten en onderwerpen:

Arie Boomsma is juryvoorzitter voor de Mister Gay Netherlands verkiezing 2010 die vrijdag plaatsvinden. Wat maakt hem een geschikte juryvoorzitter voor dit evenement en wie zijn de kanshebbers?

Volgende week gaat de film Shocking Blue in première. Actrice Lisa Smit en regisseur Mark de Cloe schuiven aan om te praten over deze film, waarin de liefde centraal staat.

Zangeres Janne Schra boekte de afgelopen jaren veel succes met haar band Room Eleven. In januari ging de band uit elkaar en ging Schra solo. Dit weekend vliegt ze naar Shanghai.

Diskjockey Leo van der Goot crashte onlangs met zijn vliegtuig in Amerika. Nu heeft hij weer voet op Nederlandse bodem gezet. Hoe is het nu met hem?

Johan en Marcel berichten vanuit Kuala Lumpur.

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

Kijk ook op onair.ncrv.nl.