Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 05-08-2010

Snelkraak

COTHEN In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 augustus werd en snelkraak bij een benzinestation gepleegd. De verdachten gingen er met sigaretten vandoor.

Rond 02.05 uur kreeg de politie de melding van een inbraak bij een benzinestation aan de Van Lynden van Sandenburgweg. Ter plaatse bleek dat een ruit was vernield en dat de verdachten een partij sigaretten buit hadden gemaakt.

Meerdere politie-eenheden keken in de omgeving naar eventuele verdachten uit. Daarbij zagen agenten vanuit de richting van Cothen een auto in de richting van Bunnik komen rijden. Zij controleerden de twee inzittenden, mannen van 23 en 26 jaar uit Utrecht, en de auto. In de auto werden geen gestolen goederen aangetroffen. Tevens bleek vervolgens dat de mannen niet in het signalement van de verdachten pasten. Bij verder onderzoek in de omgeving werden geen verdachten meer aangetroffen.

Aan getuigen van de snelkraak en aan mensen die tussen 02.00 en 02.30 uur iets verdachts hebben gezien, mogelijk een met hoge snelheid vluchtende auto, in of in de omgeving van Cothen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844.