Gemeente Leusden

Ontwerp-projectbesluit ex. artikel 3.10 Wro Grasdrogerijweg ong. (Hamersveldseweg 136)

Soort bekendmaking: bestemmingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden delen mee dat een reguliere bouwvergunning is aangevraagd voor het nieuwbouwplan "Grasdrogerijweg ong. (Hamersveldseweg 136)". Het bouwplan is in strijd met het geldende planologische regime. Het college wil meewerken aan het bouwplan door toepassing van een planologische procedure, zijnde een projectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening.

Â

Het nieuwbouwplan bestaat uit de realisatie van een drietal bedrijfsgebouwen aan de Grasdrogerijweg ong. (Hamersveldseweg 136) te Leusden. Binnen deze bedrijfspanden zal naast bedrijfsruimte ook ondergeschikte kantoorruimte behorende bij en gebonden aan het in hetzelfde pand gevestigde bedrijf worden toegelaten.

Â

In verband met het bovenstaande ligt de aanvraag en het ontwerp-projectbesluit met de hierbij behorende stukken vanaf donderdag 5 augustus, gedurende 6 weken, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis.

Â

Het projectbesluit is tevens interactief te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.106-0301 . De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website /durp/plans/NL.IMRO.0327.106-/

Â

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder eventuele zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, indienen bij het college van de gemeente Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Een mondeling zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Voor het maken van een afspraak met betrekking tot het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Francken, telefoon 033-4961727.
Â