Gemeente Boxmeer


Kapvergunningen verleend

Kapvergunning 5 augustus 2010

De volgende aanvraag is ingediend:

* J.G.M. van Haaren, van Grotenhuisstraat 15 5831 GL Boxmeer, voor twee beuken.

De bovengenoemde aanvraag ligt gedurende vier weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Boxmeer (zie voor openingstijden colofon). Belanghebbenden kunnen gedurende vier weken na publicatie hun zienswijze kenbaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Deze vergunning treedt in werking daags na afloop van de bezwarentermijn, (dat is zes weken na verzending van de kapvergunning); wanneer gedurende de bezwaar- of beroepstermijn een bezwaar of beroep wordt ingediend of een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan, wordt de vergunning niet van kracht en mag niet tot velling worden overgegaan voordat op het ingediend bezwaar, beroep of dat verzoek is beslist.

Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na toezending ervan bezwaar worden gemaakt bij ons college. Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om - indien gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het instellen van bezwaar een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.