Gemeente Boarnsterhim


Bestemmingsplan scholenbouw Akkrum

Herinnering ter inzage legging
Voorontwerp bestemmingsplan Akkrum â Nes Wijziging schoolgebouw Akkrum Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken nogmaals bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan âVoorontwerp bestemmingsplan Akkrum â Nes Wijziging schoolgebouw Akkrumâ met ingang van woensdag 14 juli 2010 tot en met dinsdag 7 september 2010 gedurende acht weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.WPAkkrumSchool-O N01

Gedurende deze genoemde termijn van acht weken kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA Grou.

Inloopmiddag
Op woensdag 25 augustus 2010 van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt in de raadszaal van het gemeentehuis, een inloopmiddag gehouden waar u de plannen, zoals deze ter inzage liggen, kunt inzien. Wij willen u erop wijzen dat er GEEN plenaire bijeenkomst met een presentatie zal plaatsvinden. Wij bieden u tussen 16.00 en 18.00 uur de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen over het bestemmingsplan aan de aanwezige ambtelijke vertegenwoordigers.