Politie IJsselland

Caravans gestolen uit loods

Raalte, 05-08-2010

Aan de Heinoseweg werd tussen dinsdag 3 augustus 22.00 uur en woensdag 4 augustus 01.00 uur ingebroken bij een caravanstalling. Drie caravans werden uit de loods weggenomen. De politie is een onderzoek gestart. Er werd de dag na de inbraak onder andere een buurtonderzoek uitgevoerd en de Technische Recherche werd ingeschakeld.

Een getuige wist te melden dat een grote zwarte Landrover, met één van de caravans daaraan gekoppeld, omstreeks 23.00 uur de N35 opdraaide richting Almelo. Dit was op het kruispunt Heinoseweg/N35/Knapenveldsweg. Daar achteraan volgde een witte Volkswagen Caddy. Op dat moment reden twee andere autos over de N35 komende uit de richting van Zwolle. Deze twee personenautos moesten waarschijnlijk vol in de remmen voor de Landrover en de Caddy die plotseling de weg opdraaiden. De politie is op zoek naar de bestuurders en/of inzittenden van deze autos. Wellicht hebben zij iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek.

Naast de eerder genoemde voertuigen werd ook een vaalrode bus gesignaleerd in de buurt van de inbraak. Getuigen of personen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden opgeroepen zich te melden bij het politieteam Salland via telefoonnummer 0900-8844.

(2010075237)