Politie Hollands Midden

Politie Gouda roept getuigen op via bord

Gouda, 05-08-2010 o De recherche van Gouda is nog steeds op zoek naar de dader van de overval op de Primera. De Primera aan de Korte Groenendaal werd vrijdag 16 juli, rond 18.00 uur, overvallen door één man.

Dankzij de camera in de winkel en de beelden van stadstoezicht, is de dader meerdere keren te zien. Deze beelden hebben tot nu toe niet geleid tot de aanhouding. Daarom probeert de politie nogmaals aandacht voor deze overval te vragen.

stoepbord De impact van de overval is groot, met name op het personeel wat op het moment van de overval in de winkel aanwezig was. De overvaller heeft een medewerkster van achteren vastgepakt en heeft een mes tegen haar keel gezet. De punt van het mes heeft een wond op haar keel veroorzaakt.

Signalement

Overvaller Het signalement van de dader luidt: Pijltje Man, blank/licht getint Pijltje Zwart gemillimeterd/kort haar Pijltje Slank postuur, ongeveer 1.70-1.80 m lang Pijltje Leeftijd tussen de 16 en 22 jaar Pijltje Lichtkleurige/ beige petje met oranje cap Pijltje Grote piloten zonnebril Pijltje Wit trainingsjack Pijltje Donkere/ zwarte broek Pijltje Witte sportschoenen Pijltje Sprak Nederlands met een Marokkaans accent Pijltje Hij reed op een damesfiets met fietstassen