Watersportverbond - KNWV

Watersportverbond ondersteunt nieuwe vereniging

donderdag 5 augustus 2010

Het Watersportverbond ondersteunt de kersverse watersportvereniging Engelermeer in den Bosch. Het verbond, Lisso en ook de omliggende watersportverenigingen stellen beginnersmaterialen beschikbaar om de vereniging te op weg te helpen.

Proeflessen
Om te vieren dat de vereniging is opgericht vindt op zondag 5 september verschillende spectaculaire watersportactiviteiten plaats. Deze activiteiten worden in samenwerking met onder andere NOC/NSF proeftuin Lisso georganiseerd. De gratis proeflessen kanoën, zeilen en
windsurfen op het Engelermeer worden gegeven door vrijwilligers en instructeurs van Lisso en Watersportvereniging Engelermeer.

Programma voor de jeugd
De proeflessen zijn bedoeld voor de jeugd. Kinderen tussen 9 en 15 jaar met zwemdiploma A en B mogen meedoen met een proefles zeilen of windsurfen.
Kinderen met zwemdiploma A van 6 tot 15 jaar mogen begeleid kanoën. Het programma start om 10 uur âs morgens en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Snel inschrijven
Per les is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 3 september 17.00 uur op www.lisso.nl

Gesprek met bestuur wv Engelermeer
Ook is het mogelijk om een gesprek met het bestuur van
Watersportvereniging Engelermeer te hebben. Het bestuur van WVE is aanwezig om bezoekers met interesse voor de vereniging te woord te staan.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op
www.dorp-engelen.nl/zeilvereniging. en www.wvengelermeer.nl