Gemeente Barneveld


Fotowedstrijd Mooiste vakantiemoment in Barneveld

De gemeente Barneveld en de toeristische ondernemers in Barneveld hebben een fotowedstrijd ontwikkeld. Inwoners van Barneveld en vakantiegasten kunnen tot en met 31 oktober 2010 één of meer foto's via de internetsite van de gemeente Barneveld uploaden. Andere mensen kunnen op deze foto(`s) stemmen. De mooiste foto's met de meeste stemmen maken kans op drie fantastische prijzen.

De gemeente Barneveld is een prachtige gemeente om te wonen, te werken en te recreëren. Met name in de zomermaanden bezoeken vele tienduizenden vakantiegasten en dagjesmensen Barneveld. Bijvoorbeeld tijdens de Oud Veluwse Markten, de buitenbeurs Naar Buiten of de Internationale Ballonfiësta op de Koewei. Maar ook de vele vakantieparken in de dorpen van Barneveld trekken veel toeristen naar onze gemeente.

De gemeente Barneveld en de toeristische ondernemers zijn benieuwd naar het mooiste vakantiemoment in Barneveld. Inwoners van Barneveld en vakantiegasten kunnen hun mooiste vakantiemoment in de gemeente Barneveld via de internetsite van de gemeente Barneveld uploaden en zodoende laten meedingen naar één van de beschikbaar gestelde prijzen.

Bekijk de fotowedstrijdpagina >. Daar staan ook de algemene voorwaarden en de spelregels. Meedoen is mogelijk tot en met 31 oktober 2010. Daarna buigt een jury zich over de foto's en kiest uit de foto's met de meeste stemmen de winnende foto's.

Fantastische prijzen

Drie toeristische ondernemers uit Barneveld hebben prijzen beschikbaar gesteld.


* De hoofdprijs bestaat uit een Bilderberg Hotel 't Speulderbos Special: twee overnachtingen voor twee personen met ontbijt en een driegangendiner op de tweede avond. De datum wordt in overleg vastgesteld.

* De eerste prijs bestaat uit een weekendarrangement in een boomtent bij Camping De Hertshoorn in Garderen. Het arrangement is voor twee personen en de datum wordt in overleg vastgesteld.
* De tweede prijs is een weekendverblijf in een 4-persoons bungalow op Bungalowpark De IJsvogel ion Voorthuizen. De datum wordt in overleg vastgesteld.