FloraHolland


Verrassend aanbod in Presentatieruimtes FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (5 augustus 2010) - Nu de ergste zomerhitte voorbij is trekt de handel weer iets aan. In het bijzonder doen de hebe, siergrassen, solanum, capsicum en de cyclaam het op dit moment goed. Kopers vinden deze producten dan ook terug in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect. Ook maken de herfstartikelen hun intrede in de kas, zoals de bolchrysant, calluna en erica.

Open voor publiek
De Presentatieruimte in Naaldwijk is vanaf maandag 9 augustus weer geopend voor publiek. De hele maand juli is er gewerkt aan de vervanging van het kasdek, waardoor de ruimte tijdelijk niet toegankelijk was voor kwekers en kopers. Kom langs, bekijk een verrassend aanbod van planten en geniet de eerste week van een verfrissende traktatie.

Orchideeën Plaza
Met enige regelmaat worden er in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect productplaza's georganiseerd. Deze dag komen kwekers, kopers en medewerkers van FloraHolland Connect bijeen om actief zaken te doen. Vaak staat er tijdens zo'n `plaza' één productsoort of een aantal seizoensproducten centraal. Zoals bijvoorbeeld de Orchideeën Plaza die op woensdag 1 september 2010 plaatsvindt in Naaldwijk. Tientallen kwekers presenteren hier een divers assortiment potorchideeën. Bezoekers kijken en vergelijken en kunnen het aanwezige aanbod op zowel korte als lange termijn bestellen. De specialisten van FloraHolland Connect zijn samen met de kwekers aanwezig om de vragen van kopers te beantwoorden, hen te voorzien van advies en/of orders op te nemen. Onder het genot van een koffie met een broodje worden vaak de beste deals afgesloten. Kopers zijn op 1 september in Naaldwijk van harte welkom van 10.30 tot 15.00 uur.

Meer informatie?
Een volledige overzicht van kijk & vergelijk producten en bedrijfspresentaties is te vinden op
www.floraholland.com (Inkopen>Bemiddelen). De Presentatieruimte in Naaldwijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. In Aalsmeer zijn kopers van harte welkom van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl