Stichting Bouw Research



5 augustus 2010

Nieuwe serie BouwLokalen: `Klimaatneutraal bouwen: Beter isoleren'

?s Winters warm en zomers koel. Een prettig binnenklimaat is een doorslaggevende factor voor het wooncomfort van uw klanten. Met de juiste isolatie kunt u hen optimaal van dienst zijn.

Beter isoleren
In deze serie BouwLokalen laten we u zien dat beter isoleren loont. Met ?beter? doelen we vooral op het verbeteren van de kwaliteit van thermische isolatie. Maar ook het toepassen van meer isolatie om een hogere Rc-waarde te behalen is van belang.
Kom naar BouwLokalen, laat u overtuigen en doe mee! Kijk nu direct wanneer er een BouwLokalen `Beter isoleren' bij u in de buurt is.

Tips en trucs in één middag
Wat zijn de voordelen van beter isoleren? Aan de hand van praktische voorbeelden laten we u in enkele uren onder andere zien wat de prefab mogelijkheden zijn en welke isolatiematerialen uit vernieuwbare grondstoffen perspectief bieden. Aan de hand van details wordt u duidelijk hoe u meer isolatie goed en technisch verantwoord kunt inpassen.

Er valt nog heel wat winst te behalen
Onder ander uit onderzoeken van het ministerie van VROM blijkt dat er nog heel wat winst te behalen valt met de juiste isolatie. Deze BouwLokalen laten u zien hoe u die kwaliteitssprong kunt maken. Met de juiste isolatie kunt u als bouwer, installatiebedrijf of ontwikkelaar comfortabele, klimaatneutrale projecten realiseren. Daarmee bewijst u uw klanten, uzelf en uiteindelijk onze maatschappij als geheel een grote dienst!