Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum
5 augustus 2010
Plaats
Naaldwijk

Caiway vervangt Music Choice aanbod door meer uitgebreide XLnt radio aanbod

Vanaf 5 augustus 2010 kan er bij Caiway naar maar liefst 50 digitale non-stop XLnt muziekkanalen geluisterd worden. XLnt is een Nederlandse aanbieder van non-stop radioprogramma's met de beste pop, rock, piratenhits, oldies, dance en salsamuziek. Caiway biedt hiermee een grote verscheidenheid aan muziekgenres voor de liefhebber!

XLnt Radio is de grootste aanbieder van non stop muziek in Nederland. Vranz van Maaren, Programma directeur: "Wij zijn zeer verheugd dat Caiway voortaan ons complete aanbod van 50 non-stop muziekkanalen aanbiedt aan haar klanten. Bij ons kun je ongestoord genieten van de beste muziek en het mooie is: wij hebben voor iedere muziekvoorkeur een eigen radiostation!"

Aart Verbree, Algemeen directeur Caiway: "50 verschillende genres muziek, het kan allemaal bij Caiway. XLnt Radio biedt een grote verscheidenheid aan muziekstijlen en de uitbreiding is hiermee een waardevolle aanvulling op het aanbod van Caiway, met voor iedere muziekliefhebber wat wils!"

XLnt Radio Large in Taste
Het Taste pakket is op 5 augustus 2010 uitgebreid met 3 XLnt zenders tot 15 non-stop radioprogramma's, het XLnt Radio Large pakket. Het Taste pakket kost 2,55 per maand.

XLnt Radio Xtra Large in Delight
Het Delight pakket bevat vanaf 5 augustus 2010 maar liefst 35 XLnt zenders, Het XLnt Radio Xtra Large pakket. Deze zenders vervangen de radiozenders van Music Choice in dit pakket. Het Delight pakket kost 7,75 per maand. Met het Complete pakket (13,95 per maand) heeft de klant het complete XLnt Radio aanbod dat bij Caiway beschikbaar is.

Over XLnt Radio
XLnt betekent non-stop genieten van de beste pop, rock, piratenhits, oldies, dance of salsamuziek en biedt voor ieder wat wils. De radiostations zijn allemaal uniek en bieden een grote verscheidenheid aan muziekstijlen.

Over Caiway




Caiway is kabelexploitant in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Loenen, Krimpen a/d IJssel en Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn). Hiernaast biedt Caiway ook digitale radio en televisie in Hilvarenbeek en Gouda en omgeving. Caiway biedt haar klanten radio- en televisie, supersnel internet en voordelig bellen.

+++++++