Ingezonden persbericht


DEAN EN SITA MAKEN VIDEOCLIP EN SINGLE
WOULDN'T CHANGE A THING

Hilversum, 4 augustus 2010 Disney Channel presentatoren Sita en Dean hebben samen een single en videoclip opgenomen. De single 'wouldn't change a thing' komt uit de film Camp Rock 2: The Final Jam die op 24 september op Disney Channel in premiere gaat. Het origineel wordt gezongen door Demi Lovato en Joe Jonas die de hoofdrol spelen in de nieuwste Disney Channel Original Movie.

Vanaf donderdag 5 augustus is de videoclip van Dean en Sita te zien op Disney Channel en is vanaf 6 augustus verkrijgbaar via Itunes. De cd Camp Rock 2: The Final Jam met alle hits uit de film verschijnt op 9 augustus. Daarnaast presenteren Sita en Dean vanaf 27 augustus samen het programma My Camp Rock. De audities vonden dit voorjaar plaats en deze zomer namen twaalf deelnemers deel aan het My Camp Rock Bootcamp. Tijdens het bootcamp kregen de kandidaten diverse tips en waren er workshops van onder andere de band Valerius. Uiteindelijk nemen de vier finalisten het tegen elkaar op in de finale die op 24 september om 18.30 uur wordt uitgezonden.

De film Camp Rock 2: The Final Jam wordt op 24 september om 19.00 uur uitgezonden op Disney Channel en is vanaf 29 september verkijgbaar op Disney Blu-Ray en DVD als Extended Edition met nooit eerder vertoonde scenes en songs. In september 2008 ging de eerste film Camp Rock bij Jetix in premiere waar 59.000 mensen naar keken. Sindsdien hebben ruim 500.000 kids in de leeftijd van 6 tot 12 jaar Camp Rock minimaal één keer gezien.

Camp Rock 2: The Final Jam draait om Mitchie (Demi Lovato), Shane Gray (Joe Jonas), Jason Gray (Kevin Jonas) en Nate Gray (Nick Jonas) die terugkeren voor een geweldige zomer vol met muziek. Er is dit jaar alleen ook een ander kamp geopend, Camp Star. Dit brengt de toekomst van Camp Rock in gevaar. Camp Star daagt Camp Rock uit om te laten zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft en zo bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd. Alleen is er één probleem wanneer Nate (Nick Jonas) verliefd wordt op de dochter van de concurrerende kampeigenaar. Zal Camp Rock deze zomer overleven en de beste zijn?

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober 2009 gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. Sinds 22 juni is de zender in heel Vlaanderen te ontvangen via Telenet en Belgacom.