Ingezonden persbericht



DE LUCHT IN MET SLAM!TV

Hilversum, 5 augustus 2010 - Een wereldpremière voor SLAM!TV. Vanaf 1 augustus is SLAM!TV ook in de lucht te ontvangen. KLM Royal Dutch Airlines is begonnen met de uitzendingen van SLAM!TV op intercontinentale vluchten. Als eerste muziektelevisiestation ter wereld is SLAM!TV, dat in Nederland via digitale kabel te ontvangen is, nu exclusief op KLM vluchten te zien.

Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur: "We zijn trots dat de KLM SLAM!TV als aanvulling ziet voor het programmapakket dat in de lucht wordt aangeboden. SLAM!TV is overal in Nederland via digitale kabel beschikbaar en we zien het aantal abonnees dat kiest voor ons tv-station iedere maand groeien. De populariteit van SLAM!TV neemt toe en het tv-station leeft onder muziekliefhebbend Nederland."

SLAM!TV is een interactief TV kanaal voor en door jongeren met 24/7 de nieuwste en populairste videoclips. Interactie met de doelgroep speelt hierbij een grote rol. Zo kunnen kijkers via sms stemmen op hun favoriete videoclips, waarmee zij de programmering van SLAM!TV zelf kunnen beïnvloeden. Ook is er ruimte voor VJ talent. Iedereen kan zijn/haar clipaankondiging filmen met een mobiele telefoon of videocamera en uploaden via www.slamfm.nl. Elke dag zijn de SLAM!TVJ's terug te zien op SLAM!TV. Op deze wijze biedt SLAM!TV jongeren de kans om op een laagdrempelige en creatieve manier zelf televisie te maken.

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,