Ingezonden persbericht



i-Theses Group neemt Hevac BVBA over

De Belgische i-Theses Group heeft onlangs softwareleverancier Hevac BVBA overgenomen. Hevac is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de installatiebranche en maakt nu deel uit van de i-Theses Group.

Door de evolutie waarbij het procesverloop van bouwprojecten in studie en uitvoering steeds meer geïntegreerd wordt om de faalkosten en de 'time to market' te reduceren is het onderdeel technieken in gebouwen niet te verwaarlozen. Met de overname van Hevac beschikt i-Theses nu over de nodige kennis en de bijbehorende softwareapplicaties van dit marktsegment. Niet alleen beschikt Hevac over een gedegen kennis van de markt, door de overname wordt i-Theses/Hevac ook exclusief dealer voor NPQ (Nordined-Prequest) in België. Nordined biedt een geheel van toonaangevende softwareapplicaties voor de HVAC en Electro-installatiebranche. Door de overname beschikt Hevac over een grotere slagkracht in de markt en een professionele infrastructuur op het vlak van zowel marketing, presentatie, ondersteuning en opleidingen.

Hevac is vanaf 1 augustus gehuisvest in de kantoren van i-Theses aan de Spinnerijstraat 14 te 9240 Zele, België. Voor commerciële vragen en verkoop kan u terecht op info@hevac.be of telefonisch op 003252457262. Ondersteuning en Helpdesk kan u bereiken via support@hevac.be en/of op het nummer 003252457262.

Meer informatie vindt u op www.i-theses.com, www.hevac.be, en www.npqsolutions.com.