Ingezonden persbericht



UC4 Software benoemt Siddharth Mallannagari tot Senior Vice-President Strategy & Corporate Development

Amsterdam, 5 augustus 2010 - UC4 Software, vooraanstaand leverancier van Intelligent Service Automation en IT-procesoptimalisatieoplossingen, benoemt Siddharth (Sidd) Mallannagari tot Senior Vice-President (SVP) Strategy & Corporate Development. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie, overnames, fusies en strategische samenwerkingsverbanden van UC4 Software. ()
Voordat Mallannagari in dienst kwam bij UC4, werkte hij bij CA Technologies. Hij was daar Vice-President Strategy & Product Management van de Software-as-a-Service (SaaS) business unit. Dit bedrijfsonderdeel van CA richtte hij zelf op. Mallannagari was bij CA Technologies verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling van de SaaS business unit. Hieronder vielen onder andere de overnames en fusies en het management van de belangrijkste SaaS-producten. Ook leidde Mallannagari het strategische-planningproces van CA Technologies voordat SaaS opkwam. Voordat hij bij CA werkte, bekleedde Mallannagari verschillende businessplanning- en productlijnmanagementfuncties bij Dell en strategie-, programmabeheer- en projectontwikkelingsfuncties bij Johnson Controls. Mallannagari is Master of Science en behaalde zijn MBA-graad cum laude. Beide diploma's behaalde hij aan de Universiteit van Michigan in Ann Arbor (VS). "Met de ruime ervaring die Mallannagari heeft op het gebied van strategieontwikkeling, is hij een perfecte aanwinst voor het UC4-team", zegt Jason Liu, CEO van UC4 Software. "Nu UC4 in een stijgende groeicurve zit, kan Mallannagari met zijn achtergrond en leiderschap- managementervaring veel bijdragen aan het creëren van nieuwe, toegevoegde waarde voor onze klanten en kunnen we de vele kansen grijpen op het gebied van virtualisatie en cloud computing."

Over UC4 Software
UC4 Software is wereldwijd toonaangevend in Intelligent Service Automation. Het bedrijf combineert real-time intelligentie met robuuste automatiseringstechnologie. Door deze combinatie is UC4 Software in staat complexe IT- en bedrijfsprocessen te prognosticeren, te visualiseren en te automatiseren; dit gebeurt platformonafhankelijk in zowel fysieke en virtuele, als cloud-omgevingen. Meer dan 1.800 organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Meer informatie is te vinden op: www.uc4.com/nl.