NYSE EURONEXT VERWELKOMT LBI INTERNATIONAL OP HAAR EUROPESE MARKT

Amsterdam, Brussel, Lissabon, Londen, Parijs, 5 augustus 2010 ­ Vanaf vandaag is LBi International NV (LBi), de grootste Europese dienstverlener op het gebied van digitale marketing en technologie, enkel genoteerd aan NYSE Euronext. De entiteit is het resultaat van een fusie tussen LBI International AB (voorheen zowel genoteerd op Nasdaq OMX Stockholm als NYSE Euronext) en Obtineo Nederland Holding NV. De single NYSE Euronext notering van de nieuwe entiteit markeert de start van een veel groter, robuuster en beter geïntegreerd LBi, alsmede de volgende fase in de toekomst LBi. De onderneming beschikt over een complete range van digitale kennis en vaardigheden, inclusief digitale strategie, branded content, service design, media, CRM, technologie, managed hosting en ondersteunende diensten.

Na de opening was de eerste koers (ex-claims) van LBi (ticker symbool: LBI) 1,45 per aandeel. Gebase erd


op het totale aantal van 130.215.208 aandelen bedroeg de totale marktkapitalisatie van de onderneming bij
opening 189.000.000

De handel in de claims op NYSE Euronext Amsterdam zal beginnen op 11 augustus 2010 en gaat door tot 1 september 2010. Na afronding van de claimemissie zal het totale aantal uitstaande aandelen ongeveer 140 miljoen zijn.

Luke Taylor, CEO van LBi International NV. zei: "Gezien ons sterke Nederlandse erfgoed en het wereldwijde bereik van onze diensten is NYSE Euronext Amsterdam een logische plek voor LBi om te noteren. Met een notering op alleen NYSE Euronext, kunnen we ons intensiever richten op de kapitaalmarkten en de zichtbaarheid voor de vennootschap en haar aandeelhouders verbeteren."

"We zijn verheugd dat LBi International N.V. NYSE Euronext heeft verkozen als markt voor hun enige notering", zegt Cees Vermaas, voorzitter van NYSE Euronext Amsterdam. "We zijn vastbesloten om bij te dragen aan de verdere groei en wereldwijde expansie plannen van LBi."

Ronald Kent, Group Executive Vice President en Head of International Listings van NYSE Euronext zei: "We kijken uit naar een blijvend sterk partnerschap en zullen de vennootschap en haar aandeelhouders het hoogste niveau aan marktkwaliteit, dienstverlening en wereldwijde zichtbaarheid leveren."

Om deze speciale gelegenheid te vieren luidde CEO Luke Taylor vanochtend de beursgong, die de opening van de Europese markt van NYSE Euronext markeert. Hij werd hierbij vergezeld door leden van het management van LBi International en NYSE Euronext, en de listing agent.

LBi International N.V.
LBi is de grootste Europese dienstverlener op het gebied van digitale marketing en technologie die zakelijke oplossingen biedt door een combinatie van inzicht, creativiteit en expertise. De onderneming is het grootste full service agency op haar vakgebied in Europa. LBi beschikt over een complete range van digitale kennis en vaardigheden, inclusief digitale strategie, branded content, service design, media, CRM, technologie, managed hosting en ondersteunende diensten. Het bedrijf heeft circa 1.600 professionals in dienst in 15 landen en is voornamelijk gevestigd in belangrijke Europese, Amerikaanse en Aziatische zakencentra, zoals Amsterdam, Atlanta, Berlin, Brussels, London, Milan, Mumbai, New York, Paris en Stockholm. Voor meer informatie: www.lbi.com.

NYSE Euronext (NYX) is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van financiële markten en innovatieve handelstechnologieën. De NYSE Euronext beurzen in Europa en de Verenigde Staten verhandelen aandelen, futures, opties, fixed-income producten en ETF's. Met meer dan 8.000 genoteerde ondernemingen wereldwijd vertegenwoordigen de beurzen van NYSE Euronext ­ de New York Stock Exchange, Euronext, NYSE Amex, NYSE Alternext en NYSE Arca­ een derde van het wereldwijde aandelenhandelsvolume, de meeste




liquiditeit van welke beurzengroep dan ook. Tot NYSE Euronext behoort ook NYSE Liffe, de grootste Europese derivatenbeurs en de op één na grootste derivatenbeurs ter wereld naar handelswaarde. NYSE Euronext biedt uitgebreide commerciële technologie, connectiviteit en marktdata producten en diensten van NYSE Technologies. NYSE Euronext is onderdeel van de S&P 500 index en de enige beurzengroep in de S&P 100 index en de Fortune 500. Voor meer informatie: www.nyx.com