Ingezonden persbericht


En dat is nog niet alles: de boeken van Francine Oomen zijn afgelopen jaar bekroond met de prijs van de Jonge Jury èn de Kinderjury-prijs! Reden genoeg dus om een extra feestelijk nummer van het Hoe overleef ik...-tijdschrift uit te brengen.

Het nieuwste nummer zit daarom boordevol cadeaus: een voorpublicatie van het nieuwe boek van Francine, een uitneembare poster van Rosa en haar familie, getekend door Annet Schaap, en een groot interview met Francine, gemaakt met vragen van lezers.

Het Hoe overleef ik...-tijdschrift, gebaseerd op de succesvolle boekenserie, werd gelanceerd in september 2008 en is sindsdien alleen maar gegroeid. De betaalde oplage bedraagt ruim 55.000 exemplaren (Bron: Het Oplage Instituut) en ook adverteerders weten het blad steeds vaker te vinden.

Naast de succesvolle boekenserie en het tijdschrift bestaan er van Hoe overleef ik nog vele andere producten: schoolartikelen, agenda's, kalenders, spellen en T-shirts. Onlangs heeft Querido een contract afgesloten met de AVRO voor een nieuwe tv-serie rond de Hoe overleef ik...-serie. Het nieuwe nummer van het tijdschrift ligt 5 augustus in de winkel, het nieuwe boek van Francine Oomen, Hoe overleef ik mijn vader? (en hij mij!) verschijnt begin september.

Noot voor redacties

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht