Ingezonden persbericht


Monsterboard.nl introduceert social media carrièrecoach

Amsterdam, 5 augustus 2010 - Monsterboard.nl biedt werkzoekenden een laagdrempelige vorm van loopbaanadvies met de nieuwe online carrièrecoach Freek Jordans. Jordans zal vanaf vandaag carrièretips geven via social media als Facebook, Hyves, LinkedIn en Twitter. Daarnaast is hij te vinden op het forum van Monsterboard.nl en is hij bereikbaar via e-mail en chatsessies. Ook zal de 'Monster Coach' binnenkort te zien zijn op YouTube met tips over onder andere het plaatsen van je cv. Zo speelt Monsterboard in op de huidige behoefte aan snelheid en gemak bij het inwinnen van advies. Jordans heeft ruime ervaring met werving & selectie en loopbaanadvies. Flexibiliteit is voor de huidige generatie werkzoekenden een must. De 'Monster Coach' speelt in op deze trend. Bezoekers van Monsterboard.nl kunnen waar en wanneer ze maar willen vragen stellen over zaken als het opstellen van een cv en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Daarnaast zal Freek Jordans zelf ook werkzoekenden opzoeken en interessante berichten, tips en artikelen publiceren om hen te helpen bij het vinden van de ideale baan. Persoonlijk advies cruciaal
Uit onderzoek onder ruim 1600 werkzoekenden bij Monsterboard.nl blijkt dat zij allereerst mensen uit de directe omgeving zoals hun partner, familie en vrienden, nauw betrekken bij de invulling van hun carrière gevolgd door een carrièrecoach of loopbaanexpert. Van de 'Monster Coach' verwachten werkzoekenden dan ook persoonlijk advies, praktische adviezen en inspiratie. De nieuwe carrièrecoach van Monsterboard.nl werkt wel online, maar is niet virtueel. Freek Jordans (1969) heeft ruime ervaring in de hr-wereld. Jordans werkte onder meer als arbeidsbemiddelaar bij Wegener en als docent personeel & arbeid aan de hogeschool InHolland in Rotterdam. Sinds 2007 heeft hij zijn eigen bureau: Jordans Training en Coaching. Tequilamaster

"Werkzoekenden willen graag verder in hun carrière maar hebben vaak geen idee hoe dat moet. Aan mij de taak ze te helpen",aldus Freek Jordans. "Ik kan ze bijvoorbeeld wijzen op veel gemaakte fouten. Het zal je misschien verbazen maar er zijn nog steeds mensen die solliciteren met een naam als 'tequilamaster' in hun e-mailadres. Uiteindelijk gaat het erom, door middel van persoonlijk advies, mensen op het juiste carrièrepad te helpen."

Volg de Monster Coach, Freek Jordans op Facebook, Hyves, LinkedIn of Twitter via:
()

()

()

()

/// EINDE BERICHT ///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan circa 23.000 vacatures. Per maand kent de site meer dan 1,75 miljoen bezoeken (april 2010). Monsterboard.nl is onderdeel van Monster®, marktleider op het gebied van online- recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Massachusetts. Monster heeft 37 lokale websites, gevestigd in 36 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces. Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), het moederbedrijf van Monster®, dat al meer dan een decennium marktleider is op het gebied van online-recruitment, heeft als streven mensen te inspireren om hun leven te verbeteren. Door lokaal aanwezig te zijn in belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië kan Monster wereldwijd werkgevers in contact brengen met werkzoekenden van hoge kwaliteit en persoonlijk carrière-advies bieden. Via websites en online-diensten biedt Monster adverteerders brede, welomschreven doelgroepen. Monster Worldwide maakt deel uit van de S&P 500-index. Meer informatie over de producten en diensten van Monster is te vinden op: www.monster.com. Zie voor meer informatie over Monster Worldwide: http://corporate.monster.com.


Noot voor redacties

Contactinformatie (

Ingezonden persbericht