NCRV

On Air

On Air met Andre Kuipers en het Gay Weekend

Vrijdag 6 augustus 2010
22.00 uur, Nederland 3

Vrijdag in het NCRV-programma On Air de de volgende gasten en onderwerpen:

On Air besteedt speciale aandacht aan het Gay Weekend op Nederland 3.

Verder is ruimtevaarder Andre Kuipers te gast. De afgelopen weken trainde hij bij NASA in Houston voor zijn ruimtevlucht volgend jaar.

Tim Kamps en Arjen Lubach lieten zich niet kisten toen ze vlak voor De Parade van vorig jaar in de steek werden gelaten door hun leadzangeres: ze vormden gewoon met zijn tweeën het Monica da Silva Trio. Het werd een groot succes. Binnenkort staan ze op Lowlands én in de theaters met hun eerste avondvullende programma.

De Nederlandse zwemploeg vliegt naar Boedapest voor het EK Zwemmen. Winnen we nog een medaille nu de grote kanshebbers Ranomi Kromowidjojo en Inge Dekker ziek zijn uitgevallen?

Sopraan Lenneke Ruiten brak eerder dit jaar internationaal door met haar cd met aria's van Mozart. Nu zingt ze Chopin. Wat voor gevoel leg je in Mozart en is dat anders voor Chopin?

Johan en Marcel zitten âdown underâ en berichten vanuit Perth.

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

Kijk ook op http://onair.ncrv.nl/