Gemeente Valkenswaard


Evenementen

Dit is het overzicht van de evenementen voor de komende periode, waarvoor vergunning is verleend. Voor zover er verkeersmaatregelen noodzakelijk zijn, worden die bij het desbetreffende evenement vermeld.

Internationaal Concours Hippique Valkenswaard
van vrijdag 6 tot en met zondag 15 augustus op de terreinen aan de Maastrichterweg 249, de Abdijweg 15 plus aangrenzende weilandpercelen in Borkel en Schaft. In verband hiermee worden snelheidsbeperkende maatregelen getroffen op de Maastrichterweg.

Oogstdag
op zondag 8 augustus van 09.00 tot 20.00 uur op een perceel aan de Venbergseweg in Dommelen.

Zomeravondfeesten
op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus op en rond de Markt in Valkenswaard.

Wielertour Diekirch-Valkenswaard
op zaterdag 28 augustus op een gedeelte van de Leenderweg, Markt (provinciale weg N69), Waalreseweg in Valkenswaard.

Zomerkermis Dommelen
van zaterdag 28 augustus tot en met woensdag 1 september op Martinusplein. In verband met de kermis wordt het St. Martinusplein afgesloten.

Muziekevenement 'Costa del Statie'
op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september in de Frans van Beststraat in Valkenswaard. In verband hiermee geldt een wegafsluiting voor het verkeer van de Frans van Beststraat vanaf Hotel De Valk, overlopend in de Karel Mollenstraat-zuid tot aan Zaal Lavrijssen, vanaf vrijdag 3 september 12.00 uur tot zondag 5 september 24.00 uur. De doorsteek vanaf de Europalaan via Kerverijstraat naar het Kerverijplein blijft open voor verkeer.