Gemeente Borsele

Centraal infopunt: kerk van de Protestantse Gemeente 's-Heer Abtskerke

Dit jaar vindt u het centrale infopunt in en bij de kerk van de Protestantse Gemeente 's-Heer Abtskerke, Kerkring 1 in 's-Heer Abtskerke. Hier kunt u op zaterdag en zondag terecht voor meer informatie, bijvoorbeeld over de routes. Voor de kerk zijn meerdere kramen ingericht waar diverse organisaties zich presenteren, zoals de Culturele Raad Borsele, gemeente Borsele, Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Heemkundige Kring de Bevelanden en Stichting Behoud de Zak van Zuid-Beveland.

Programma centraal infopunt

Ook bij het centraal infopunt vinden diverse activiteiten plaats.

Zaterdag: Om 13.00 uur opening Open Monumentenweekend. Om 13.15 en 14.00 uur een optreden van TY Zeeuws kamerorkest met muziek uit de 19e eeuw. Om 15.00 en 15.45 uur een modeshow van Klederdrachtgroep Mooi Zeeland met kleding uit de 19e eeuw.

Zondag: Om 13.30 en 15.00 uur een modeshow van Klederdrachtgroep Mooi Zeeland met kleding uit de 19e eeuw. Het ensemble Musica Cordis brengt vocale muziek ten gehore om 14.15 en 15.45 uur. U kunt bij de kerk instappen in een paardentramhuifkar. Die rijdt naar hoeve Van der Meulen en weer terug via Nisse en Kwadendamme.
Het centrale infopunt: kerk van de Protestantse Gemeente 's-Heer Abtskerke Het centrale infopunt: kerk van de Protestantse Gemeente 's-Heer Abtskerke