Syntens

MKB ondernemers testen vernieuwingsvermogen met Innovatie Quick Scan

Â

In het eerste half jaar van 2010 zijn meer dan 1300 scans door ondernemers ingevuld op www.iqs.nl De Innovatie Quick Scan wordt aangeboden door Syntens aan MKB ondernemers die graag hun innovatievermogen willen meten. Onder innovatie wordt verstaan het vernieuwen van producten en diensten maar ook interne processen of het zoeken van nieuwe markten.

Ondernemen is vooruitzien en kansen grijpen. Graag dagen we bij Syntens ondernemers uit om regelmatig iets nieuws te doen. Om te zorgen dat de kans van slagen toeneemt is het voor u als ondernemer belangrijk om te weten hoe het zit met uw innovatievermogen.

Doe de test
Als u de scan maakt krijgt u een aantal vragen die gaan over uw bedrijf en over uw vermogen tot innoveren. Zoals hoe zit het met de noodzaak om te vernieuwen maar ook het klimaat en hoe werken de mechanismen bij vernieuwingstrajecten. Kortom in 8 minuten maakt u een scan van uw bedrijf.Â

Resultaat
U ontvangt een grafiek die u laat zien hoe uw bedrijf ervoor staat. Daarnaast een beschrijving van uw innovatievermogen en de balans plus aandachtspunten die voor uw situatie van belang zijn. Wilt u daarna meer weten dan kunt u contact opnemen met een van onze innovatieadviseurs. Zij komen dagelijks bij veel ondernemers over de vloer en kunnen u adviseren over het doorontwikkelen van uw innovatievermogen.

Â

Innovatievermogen
Onder innovatievermogen verstaan we de verzameling van kennis, vaardigheden van personeel en inzet van middelen die een bedrijf nodig heeft om innovaties met succes te kunnen realiseren. Innovatie is nodig om de continuïteit en groei van uw bedrijf te waarborgen. Kortom innovaties zijn een vernieuwing van producten, diensten of processen.

Noot voor de
pers Â
Â

Voor vragen neem contact op met Syntens via Ingrid van Berlo, communicatieadviseur, tel. 088 - 444 0 516, e-mail: ibe@syntens.nl. In de bijlage een afbeelding van de grafiek die na het invullen wordt verzonden naar de ondernemer.

Syntens is een onafhankelijk klankbord voor MKB-ondernemers. Syntens is specialist in vernieuwing in alle bedrijfsaspecten en weet waar kennis en kennissen te vinden zijn. Dit alles zonder de MKB-ondernemer een rekening te sturen. Voor meer informatie ga naar www.syntens.nl of voor direct antwoord op al uw innovatievragen bel 088-444 0 222 (iedere werkdag van 8:00 â 18:00 uur)

Â