KNHS

Spectator Guide is beschikbaar voor de Alltech FEI Games 2010 6 augustus 2010
StadionKentucky

KENTUCKY - Nog minder dan vijftig dagen tot de Alltech FEI World Equestrian Games. De toeschouwers beginnen pas echt met hun reizen te plannen naar het Kentucky Horse Park. De Spectator Guide is een makkelijke gids met belangrijk informatie om je ervaring to een excellente ervaring te maken. Het is handig deze voor vertrek door te lezen!

De Spectator Guide geeft informatie over openingstijden van het park, transport, wat je wel en niet mag meebrengen het park in, internationaal reisadvies, etc. De 2010 Games Spectator Guide is nu beschikbaar onder "Quick Links" op de alltechfeigames.com website.

Wanneer je nog geen kaartjes hebt gekocht voor de Alltech FEI Games dan kun je dat nog steeds doen nu een aantal kaartjes nog steeds met 30% korting worden verkocht. De kaartjes kunnen worden besteld via www.ticketmaster.com , of via het volgende telefoonnummer:
001-888-934-2010.

Ook zijn er nog hotelkamers beschikbaar op maximaal 1 uur rijden met verscheidene prijsklassen en opties. Veel hotels hebben ook een shuttlebus als optie die je naar het Kentucky Horse Park rijdt. Voor meer informatie bekijk de volgende website:
www.alltechfeigames.com/accommodations .