Gemeente Middelburg

Â

Kermis in Middelburg

De kermis in Middelburg is in volle gang. Zevenendertig attracties staan op de Markt en Plein 1940. De kermis is tot en met donderdag 12 augustus te bezoeken.

Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Extreme en Future Dance tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Het veertig meter hoge reuzenrad op Plein 1940 biedt een prachtig uitzicht over de stad. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht.

De kermis is te bezoeken op vrijdag van 14.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

KB de kermisbeer

KB de kermisbeer heeft de kermis geopend. Deze sympathieke, goudgele beer loopt vrijdag over de Markt en Plein 1940. Hij deelt sleutelhangers uit en kinderen kunnen met hem op de foto.

Attracties

Hit 'n Win, Lucky cranes, vuilnisbakkenspel, eendjes vangen en lijntje trekken, draaimolen, Booster, autoscooters, palingkraam, gebakkraam, suiker- en nougatkraam, Las Vegas (sjoelbak), Extreme, Hollycranes, Jackpot, bussensport, buggy's, Around the world, Skee Ball, fotoschietsalon, friet- en broodjeskraam, Robin Hood, Fire department, Future Dance, schuivenspel, ballenfontein, suikerspin, ijsverkoop, Funplates, Rollo- en ballonverkoop, Aqua Blasta, Kop van Jut en kinderjut, Vietnamese hapjes, reuzenrad, Spaanse churros, Beach jumper trampoline, Happy kids babyflug, voetbalspel.

Hof van Tange afgesloten

De caravans en trailers van de kermisexploitanten staan zoals ieder jaar op het parkeerterrein Hof van Tange. Het terrein is daarom afgesloten tot en met zondag 15 augustus. Het is in die periode niet mogelijk uw auto op dit parkeerterrein te plaatsen. U kunt uw auto wel parkeren in de parkeergarages aan de Geere, Achter de Houttuinen, Kousteensedijk en de Kanaalweg.

Markt naar Damplein

De zaterdagmarkt van 7 augustus en de weekmarkt van donderdag 12 augustus verhuizen vanwege de kermis van de Markt naar het Damplein.

Â

Â

Â

Â

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl