Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM STUURT EIGEN PARTYTREIN NAAR GROOTSTE POPFESTIVAL VAN EUROPA

Hilversum, 6 augustus 2010 | Kink FM stuurt aankomende zondag een eigen Kink FM Partytrein naar het Sziget-festival in Boedapest, Hongarije. Samen met Kink FM-prijswinnaars en de andere passagiers reist ook Kink FM DJ Martijn Biemans mee, die op Kink FM een week lang verslag zal doen van het grootste muziekfestival van Europa.

Zondag vertrekt de speciale Kink FM Partytrein naar het grootste muziekfestival van Europa: Sziget. Het festival begint voor de Kink FM-prijswinnaars en alle passagiers al in de 11 wagons tellende Kink FM-trein, waar Martijn Biemans een aantal dj-sets zal draaien. Eenmaal aangekomen in Boedapest geeft Martijn dagelijks een update van het festival: interviews met de Nederlandse bands die daar optreden, verslagen van optredens van internationale artiesten als Mika, Kasabian, Muse, Faithless en natuurlijk sfeerverslagen van het de camping en het festivalterrein. Iedere dag is deze update tussen 21.00 en 22.00 uur horen in 'New Music' met Kink FM-DJ Henk Kanning. Ook op kinkfm.com komt een dagelijks verslag met foto's te staan.

Kink FM-DJ Martijn Biemans: "Normaal gesproken worden mensen kwaad wanneer je te veel lawaai in de trein maakt. Nu mag ik er een groot feest van maken!"

MARTIJN BIEMANS

Van maandag tot en met donderdag is Martijn Biemans tussen 14.00 en 17.00 uur te horen op Kink FM. In zijn middagshow hoor je de beste pop- en rockplaten, de Kink FM Concertagenda, het laatste popnieuws in de Kink FM Headlines, de 4 O' Clock Rock, de hoofdpunten van het ANP nieuws en om 16.30 uur 'Het Beste uit de Kink 40' met de drie platen uit de 'Kink 40' waar het meest op gestemd is. Op vrijdag presenteert Biemans tussen 16.00 en 19.00 uur de 'Kink 40' met de 40 beste songs van het moment.

KINK FM
Kink FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor de redactie |

Ingezonden persbericht