Gemeente De Wolden
-------------------------------------------------------------



Persbericht









Zuidwolde, 6 augustus 2010





Uitreiking 'de Pluim' aan winnaar fotowedstrijd

Wethouder Jan ten Kate heeft 'de Pluim' ter waarde van E 100,00 overhandigt aan de heer Harms uit Ruinerwold. Hij won de fotowedstrijd: maak een foto van het mooiste pand in de gemeente, in het kader van de op te stellen Woonvisie voor 2010-2015.

De Woonvisie
Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe Woonvisie. De Woonvisie geeft aan waar er voor wie wat wordt gebouwd. Jan ten Kate is als wethouder verantwoordelijk voor deze visie. "We willen er voor zorgen dat er voor iedereen een mooie woning te vinden is. Van jong tot oud, voor nu en in de toekomst. We willen bouwen naar de behoefte die er is voor alle doelgroepen. Onze gemeente is prachtig en daar moeten velen van kunnen genieten".

Om een goede Woonvisie te maken, luistert de gemeente naar wat er leeft in de gemeente en wat de wensen zijn. Daarvoor gaan we in gesprek met inwoners en kijken we goed naar wat de inwoners eerder hebben gezegd bij de Structuurvisie.

Het streven is dat de Woonvisie voor het eind van 2010 klaar is. Via de De Wolder Courant blijven de inwoners op de hoogte van de officiële inspraakprocedure.