Ingezonden persbericht


Persbericht

GRUMBLE VERWERFT AGENTSCHAP VAN TOPMERKEN
6 augustus 2010

Voor directe plaatsing

Grumble Sport B.V., behorend tot dezelfde groep waar ook de Nederlandse schaats, skeeler en fietsschoenen fabrikant Raps tot behoort, zal per 1 augustus 2010 de verkoop in de Benelux behartigen van de diverse top outdoormerken. Dit zijn Rab, Outdoordesigns, Aku, Millet-rugzakken alsook het bekende klimmerk Lost Arrow. Meer info over deze merken vindt u op www.outware.nl

De verkoop gaat in nauwe samenwerking met Outware Trading. Outware Trading is sinds 2003 succesvol actief in de outdoor en wintersportmarkt en wil door de samenwerking met Raps haar positie in de Benelux outdoormarkt verstevigen.

Raps is sinds 1987 toonaangevend in de schaats-, skeeler- en later ook fietswereld. Haar historie is gebaseerd op innovatieve en hoogwaardige producten, ontwikkeld en gemaakt door en voor sportprofessionals. Met het aantrekken van dit subagentschap wil Raps haar grenzen verbreden.

De merken waar Grumble Sports het subagentschap over zal gaan voeren, voldoen aan dezelfde kwaliteit- en innovatie eisen waar de eigen Raps producten aan worden getoetst. Daarnaast zijn de nieuwe merkproducten een goede aanvulling op het reeds bestaande assortiment van Raps.

De Rab kleding, Outdoordesigns accessoires, Aku bergschoenen, Millet rugzakken en Lost Arrow klimproducten zijn al veelvuldig beproefd tijdens diverse professionele expedities en worden hiermee nu eindelijk ook toegankelijk voor de actieve consument. Bovenstaande merken zullen op korte termijn verkrijgbaar zijn via het brede netwerk van Raps dealers.