Ingezonden persbericht


Barge to Business, (www.bargetobusiness.eu) Europa's meest toonaangevende binnenvaartevenement, zal plaatsvinden op 30 november en 1 december in het "Square" in Brussel. Duurzame logistiek en supply chain management is inmiddels welbekende terminologie geworden ­ maar hoe bereikt men tastbare resultaten en hoe toont men de milieuvriendelijkheid van transport in de praktijk aan? Dat zijn lastig te beantwoorden vragen. Om gezamenlijk antwoorden te vinden, organiseert de Europese binnenvaartsector een tweedaagse Engelstalige conferentie toegespitst op het Europese supply chain management met informatie over gespecialiseerde diensten, nieuwe technologieën, innovatieve oplossingen en ervaringen van verladers die gebruik maken van binnenvaarttransport. Dit is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen van binnenvaart. Voor wie?
· Verladers met interesse voor binnenvaarttransport
· Logistiek dienstverleners, waterwegbeheerders en binnenvaarttransporteurs die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in binnenvaarttransport
· Politici en beleidsmakers die wensen bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame logistiek in Europa

· Iedereen die wil profiteren van deze unieke netwerkmogelijkheid in de Europese binnenvaartsector.
Barge to Business bestaat uit twee pilaren. Allereerst een business to business onderdeel genaamd Riverdating, georganiseerd onder leiding van Voies navigables de France. Dit biedt de binnenvaartsector en logsitieke dienstverleners de kans om hun specialisme te tonen aan logistieke en supply chain managers die binnenvaart als transportoptie willen toevoegen aan hun logistieke mix. De tweede pilaar is een informatiemarkt, die de binnenvaartsector de mogelijkheid biedt om innovaties en groene/milieuvriendelijke initiatieven onder de aandacht te brengen. Barge to Business 2010 zal plaatsvinden in het recentelijk gerenoveerde SQUARE Brussels Meeting Centre (Mont des Arts ­ Kunstberg, 1000 Brussel ­ tegenover het Centraal Station in Brussel), een exclusieve en prominente locatie centraal in Europa. Dit evenement zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten.
Voor meer informatie en om u te registreren voor dit evenement bezoekt u: www.bargetobusiness.eu. Indien u deze melding al via een ander kanaal heeft ontvangen: onze excuses.






---- --