vbv De Graafschap

Centric nieuwe hoofdsponsor van De Graafschap

BETAALD VOETBAL DE GRAAFSCHAP B.V. HEEFT VANDAAG HAAR NIEUWE HOOFDSPONSOR GEPRESENTEERD. CENTRIC SIERT HET KOMENDE SEIZOEN PROMINENT OP DE BORST VAN HET SHIRT VAN DE GRAAFSCHAP. DIRECTEUR GERARD SANDERINK VAN HET IT-BEDRIJF CENTRIC EN HENK BLOEMERS, COMMERCIEEL DIRECTEUR VAN DE GRAAFSCHAP, HEBBEN VANDAAG HUN HANDTEKENINGEN GEPLAATST. HET GAAT OM EEN CONTRACT VOOR ÉÉN SEIZOEN, MET EEN WEDERZIJDSE INTENTIE OM VOOR EEN LANGERE PERIODE DOOR TE GAAN.

De afgelopen maanden heeft veelvuldig overleg plaatsgevonden tussen Centric en De Graafschap. In deze periode is uitgebreid gesproken over de ambities, de cultuur en de organisatie van De Graafschap. Gerard Sanderink: "Ik heb mede dankzij deze gesprekken veel vertrouwen in de leiding van de club en ben ervan overtuigd dat De Graafschap onze naam op een positieve wijze zal uitdragen. De club heeft net als wij een duidelijke visie op de toekomst en investeert in een professionele organisatie die hard werkt om haar doelstellingen waar te maken. De cultuur van De Graafschap leidt bovendien tot een geweldige ambiance in het stadion. We maken dan ook met veel plezier gebruik van de uitstekende mogelijkheden voor relatiebeheer, zodat ook onze gasten het Superboeren-gevoel zullen beleven."

Henk Bloemers is erg content met komst van Centric, "Beide partijen kennen elkaar goed en uit de gesprekken van de afgelopen periode is gebleken dat zowel Centric als De Graafschap dezelfde doelstellingen hebben. De Graafschap is blij met een groot A merk op het shirt en zal er alles aan doen om Centric haar doelstellingen met deze samenwerking te laten realiseren".

Met ruim 5.300 medewerkers biedt Centric innovatieve maatwerk- en standaardsoftware, infra-structuren, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. De organisatie staat voor nuchterheid, commitment en kwaliteit en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland.



vbv De Graafschap