Sport & People fitnessopleidingen presenteert nieuw cursusaanbod


Fitnessopleidingen tegen een scherpe prijs

ROTTERDAM, 20100806 -- Sport & People, rijkserkend Fitvak opleidingsinstituut dat op het hoogste niveau fitnesscursussen verzorgt, presenteert de cursussen die per begin september 2010 worden aangeboden: Fitnesstrainer A/B, opleiding Groepslesdocent en de opleiding Personal Training. In samenwerking met SportCareer kan daarnaast een korting van twintig procent worden aangeboden op het gehele cursusaanbod.

Sport & People is een rijkserkend Fitvak opleidingsinstituut dat op het hoogste niveau haar fitnesscursussen verzorgt. De opleidingen worden gegeven door goede gekwalificeerde docenten in de hoogst mogelijke kwaliteit sportclubs van Nederland.

Samen met SportCareer biedt Sport & People per begin september 2010 de volgende cursussen aan: opleiding Fitnesstrainer A, opleiding Fitnesstrainer A spoedcursus, opleiding Fitnesstrainer B, opleiding Groepslesdocent en de opleiding Personal training. Wie bij SportCareer staat ingeschreven, ontvangt bovendien 20% korting op alle cursussen van Sport & People voor personeelsleden. Hierdoor blijft personeel enthousiast en op het gewenste niveau.

De tarieven voor 2010 en 2011 (prijzen ex. BTW):
Fitnesstrainer A             EUR 1245,-
Fitnesstrainer A spoedcursus EUR 625,-
Fitnesstrainer B             EUR 1125,-
Groepslesdocent              EUR 1245,-
Personal Trainer             EUR 395,-

Hiermee is Sport & People de goedkoopste aanbieder van fitnesscursussen in Nederland. Met een Rijkserkend diploma van Sport & People en VWS (Fit!vak) is de cursist een bevoegd en professioneel medewerker voor ieder sport- en fitnesscentrum en gekwalificeerd om zelf les en leiding te geven.

Voor meer informatie zie de website: www.sport-people.nl

Sport & People