Newtel Essence haalt ervaring in huis voor Sales en Operations Team


VILVOORDE, 20100806 -- Sinds deze zomer is Alex Tordoir bij Newtel Essence in dienst getreden. Als contact center en customer management specialist zal hij het Sales en Operations Team ondersteunen.

Alex Tordoir heeft in zijn professionele carrière een mooi parcours afgelegd in de Sales en Customer Service omgeving. Hij startte in 1980 in de verkoopafdeling van Sabena en vanaf 1994 gebruikte hij zijn knowhow om de reservatiedienst van deze voormalige luchtvaartmaatschappij om te buigen naar een proactief en sales-gericht contact center.

Ook na het failliet van Sabena bleef Alex Tordoir als manager en consultant actief in de wereld van de Contact Centers. Bij onder andere Worldtravel BTI, Kluwer, Smals, Argenta en de Belgische spoorwegen (NMBS) optimaliseerde of heroriënteerde hij hun contact center- en customer service activiteiten. Alex Tordoir komt nu over van Tote-m waar hij aan de slag was als Senior Consultant.

"Toevallig kan je deze overstap niet noemen", zeggen Alex Tordoir en Stanny De Reyt, Director België van Newtel Essence. "Als communicatie integrator wil Newtel Essence organisaties en bedrijven toekomstgericht ondersteunen op het vlak van voor contact centers en klantcontact. Het realiseren van verbeteringen, niet als eenmalig project maar als eerste stap of versnelling van een continu verbeteringsproces, is hierin leidend."

Over Newtel Essence:
Newtel Essence is de visionaire en innovatieve communicatie integrator die op unieke wijze haar relaties in staat stelt om hun (klant)contacten optimaal te onderhouden zodat dit voor hen tot een competitieve voorsprong leidt. Net zoals Getronics en Base maakt Newtel Essence deel uit van de KPN groep. Als communicatie integrator is Newtel Essence marktleider in de Benelux op het gebied van call center technologie en communicatie oplossingen.
Klanten in België zijn onder meer Telenet, Base, ING, AG Insurance, KBC, Brussels Airlines, PricewaterhouseCoopers, Europ Assistance Belgium, SPE/Luminus en Nike.
Het bedrijf telt in Nederland en België samen 350 medewerkers.
Voor meer informatie: www.newtelessence.com





Ingezonden persbericht