ID&T



Nieuw bekersysteem op Welcome to the Future

30-07-2010 - Het Twiske is naast een prachtige festivallocatie, in de eerste plaats natuurlijk een geweldig natuurgebied dat wij één dag per jaar mogen `lenen' voor Welcome to the Future. Je realiseert het je misschien niet als je staat te raven bij de mainstage op 7 augustus, maar in het dagelijks leven is het Twiske de playground van alles wat maar groeit, bloeit, kwettert en kwaakt. En daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. Mede daarom hebben we dit jaar voor het eerst een statiegeldsysteem in het leven geroepen waarbij gedronken wordt uit harde bekers. Met als doel een schoon terrein, dat er aan het einde van het feest net zo clean bijligt als het moment dat de eerste bezoekers binnenkwamen.

Het systeem werkt als volgt: als je je eerste drankje bestelt aan de bar betaal je 1 munt extra borg voor je beker. Bij je volgende bestelling wordt je vieze beker bij de bar ingeruild voor een schone. Mocht je nou geen zin hebben om met een lege beker rond te lopen, dan kun je hem op elk moment van de dag inleveren bij verschillende inleverpunten, verspreid over het terrein. Deze inleverpunten zijn duidelijk zichtbaar en staan ook aangegeven op de plattegronden die je bij alle area's vindt. Bij deze inleverpunten krijg je een muntje in ruil voor je beker. Je kunt je beker dus niet inleveren voor een muntje bij de reguliere barren.
Bij het verlaten van het festivalterrein kun je bij de muntenkassa's bij de entree voor je beker de borg van 2,50 euro cash terug krijgen, of inruilen voor een speciale WTTF beker.

Het is misschien even wennen, maar...Lekker hangen tussen de frisse grassprietjes en dansen op een schoon terrein, HOE FIJN! Namens het Twiske: alvast dank voor jullie medewerking!